POSLEDNJA VAMPIRICA U GRADU: prvi video singl sa Fetish Beat albuma "Crno", sniman septembra 2017. u živopisnom podzemlju EDISAN INEX-a u Beogradu. Nadahnuti režiser i producent je Miloš Rajković, majstorsku kameru i rasvetu je radio Slobodan Čulić, a sjajnu montažu Obrad Popović (Beomedija). Spot je na YouTube zvanično postavljen 31. oktobra 2017, na Halloween.
ZVEZDA JUTARNJA: peti video singl sa Fetish Beat albuma Sintetika, sniman avgusta 2013. u New Yorku. Ogromno hvala Jeleni za organizaciju! Sjajan kamerman i sagovornik bio je veteran Malcolm XL. Neprevaziđeni mag montaže, postprodukcije, i korežiser bio je Obrad Popović (Beomedija). Režija i emocija Branislav Anđelković. Puno su nam pomogli Vlada i Aya. Na YouTube premijerno postavljen 08. oktobra 2013.
Spot za Sintetiku sniman je avgusta 2012. u Bitef teatru. Ključne detalje složene letnje logistike razrešila je Ivana Kosanović. Direktor fotografije i prvi kamerman bio je Miodrag Trajković, dok je za drugom kamerom stajao Igor Gregović. Vrhunsku montažu i postprodukciju uradio je Obrad Popović (Beomedija). S autentičnim umećem i posvećenošću režirao Ivan Vučković. Na YouTube premijerno postavljen 24. septembra 2012.
Muzički intervju: Branislav Anđelković, o emocijama, egiptologiji, psihoakustici, istini - frontman benda FETISH BEAT na TV Happy, 17. februar 2012.
Spot za Odakle dolazi leto sniman je maja i jula 2011. u Londonu i Beogradu. Kao posveta kultnim Rock’n’Roll mestima Abbey Road, 100 Club, i Battersea Power Station, spot promoviše dobre letnje vibracije i kretanje kroz sve elemente. Režija Ivana Kosanović i Adam Robertson, montaža Obrad Popović, kamera Adam Robertson, Miodrag Trajković i Jelena Jovčić. Na YouTube premijerno postavljen 15. jula 2011.
Spot za akustičnu baladu Prođe godina sniman je početkom februara 2011. u ambijentu Kamerne scene Pete beogradske gimnazije (kamera Dušan Vučković i Jelena Jovčić, montaža Obrad Popović, režija Ivana Kosanović), a na YouTube premijerno postavljen 14. februara 2011. Insertovane fotografije snimio je Luka Klikovac
Spot za pesmu Devojčica, kako u ateljeu tako i u eksterijeru, sniman je 2009. (kamera Dušan Vučković, režija i montaža Ivan Vučković), a na YouTube premijerno postavljen 30. maja 2010. (thanks to Dragan Šaranović!).
Klip sa foto snimanja, sa Vladimirom Tatarevićem u glavnoj ulozi
Gostovanje Branislava Anđelkovića u Gruvanju RTV (decembra 2010, dobacili smo do 4. mesta top liste sa pesmom Devojčica)
Gostovanje Branislava Anđelkovića na TV Happy, 10.novembra 2010.
Nekoliko fotografija sa snimanja spota za pesmu "Poslednja vampirica u gradu", (sa novog Fetish Beat albuma "Crno"), septembra 2017. (photo by Pavle Kaplanec)
Nekoliko fotografija sa snimanja spota za pesmu "Zvezda jutarnja", avgusta 2013. u Njujorku. (photo by Malcolm XL)
Nekoliko fotografija sa snimanja spota za pesmu Sintetika, avgusta 2012. (photo by Zoran Ivanović)
Nekoliko fotografija sa snimanja spota za pesmu Odakle dolazi leto, jula 2011. (photo by Luka Klikovac, Belgrade)
Nekoliko fotografija sa snimanja spota za pesmu Odakle dolazi leto, maja 2011. (photo by Adam Robertson, London)
Nekoliko fotografija sa snimanja spota za pesmu Prođe godina, februara 2011. (photo by Luka Klikovac)
Diskomer Studija B, na kome smo decembra 2010, dobacili (u lepom društvu) do 5. mesta top liste sa pesmom Zid
Home | News | Discography | Timeline & People | Photos & Videos
The Important Stuff | Media | Store | Send mail
Copyright © 2011-2018 Fetish Beat. All rights reserved.